Header

Kim Kardashian për vështirësitë e mëmësisë: “Natën vetëm qaj për të fjetur”

Nëse ka një të përbashkët bazë mes njerëzve, është fakti që ne të gjithë merremi me çështjet tona. Nuk ka rëndësi sa miliona janë në llogarinë tuaj, as niveli i të famshmit. Të gjithë pa përjashtim përballen me vështirësi. Pikërisht këtë e dëshmon Kim Kardashian në intervistën e saj të re, ku përmend konkretisht vështirësitë me të cilat përballet si nënë e 4 fëmijëve.

Si e ftuar në podcastin ‘On Purpose’ të Jay Shetty, Kim Kardashian diskutoi mësimet e jetës dhe sipërmarrjes, si dhe atë që ka mësuar të menaxhojë ndër vite si një nga fytyrat më të famshme në botë. Biseda u kthye natyrshëm në një pjesë të madhe dhe të rëndësishme të jetës së saj, që nuk janë askush tjetër veçse fëmijët e saj.

Kim ka gjithsej 4 fëmijë nga martesa e saj e mëparshme me Kanye West. Ish-çifti ka dy vajza, North, 9, dhe Chicago, 5, dhe dy djem, Saint, 7, dhe Psalm, 4.

Duke folur për mëmësinë dhe rolin e saj si prind, Kardashian ka rrëfyer se është gjëja më e vështirë dhe në të njëjtën kohë “shpërblyese” që ka bërë në jetën e saj. “Ka netë kur vetëm qaj për të fjetur”, ka rrëfyer ajo. “Vërtet mund të ketë një “uragan” të tërë brenda shtëpisë sime dhe po pyes veten se çfarë po ndodh në të vërtetë. Është çmenduri absolute, por ky është edhe kaosi më i mirë”, shtoi Kim duke theksuar dy anët e mëmësisë.

“Të gjithë thonë se ditët janë të gjata dhe vitet janë të shkurtra dhe këto janë ndër fjalët më të sinqerta. Mëmësia është puna më shpërblyese në të gjithë botën. Nuk ka asgjë që ju përgatit. Nuk ka rëndësi sa do të presësh, nuk mund të përgatitesh vërtet kurrë për të”, tha ndër të tjera e famshmja.

You may also like ...