Kim Kardashian: Fle me makijazh, nuk grimohem çdo ditë

Kim Kardashian nuk e heq makiazhin kur fle dhe thotë se ka arsye të forta për këtë. E adhuroj, është shprehur ylli i Reality Show-t, kur bie te fle me make-up. Ky inspirim i 35-vjeçares, vjen nga bisedat e shumta me grimieren e famshme, Charlotte Tibury. Charlotte është heroina ime. Ajo kurrë nuk e le bashkëshortin ta shohë pa tualet. Ajo bie për të fjetur me makiazh. Eshtë idhulli im, më inspiron kur vërtet ndihem dembele për të bërë makiazhin çdo ditë, kështu që bie për të fjetur pa e hequr atë. ka thënë Kim.