Kim Kardashian dhe Kylie Jenner me forma identike

Kim Kardashian dhe Kylie Jenner njihet për format e tyre bombastike. Dy motrat provuan se janë klone të njëra-tjetrës përsa i përket ‘pasurive’ në Kalabasas të Kalifornisë. Yjet e televizioneve teksa u fotografuan vërtetuan se kanë forma identike. Të veshura me streçe vajzat vunë në pah asetet e tyre më të çmuara.