Kim dhe Kanye prindër për herë të tretë

Prej shumë kohësh qarkullonin lajme se Kim Kardashian dëshironte një nëne surrogate, e cila do të mbante fëmijën e saj dhe të Kanye, pasi ylli i “Keeping up with the Kardashian” nuk mund të bëjë më fëmijë. Kardashian raportohet se e ka gjetur personin që do i mbaj fëmijën dhe ajo është 3 muajshe shtatzënë me binjakë. Çifti i famshëm do t’i paguajë gruas 45 mijë dollarë çdo muaj, deri në lindjen e fëmijëve.