Header

Khloe Kardashian publikon fotot pas operacionit në faqe: ‘Melanoma është vdekjeprurëse’

Khloe Kardashian ka treguar seriozitetin e operacionit që iu nënshtrua për heqjen e një tumori në faqen e saj të majtë vitin e kaluar, kur mësoi se ishte melanoma.

Në një trailer për sezonin e ardhshëm të Hulu’s The Kardashians, Khloé ndau imazhe të prerjes së madhe vertikale në fytyrën e saj.

Khloe Kardashian shpërndan një foto të operacionit në

Në një foto pas operacionit, një mjek mund të shihet duke mbajtur një vizore mbi prerjen e sapoqepur për të treguar se ishte katër centimetra e gjatë.

Chloe, e cila është e predispozuar për melanoma, tashmë në moshën 19-vjeçare i ishte nënshtruar një operacioni për të hequr melanomën në shpinë. Në tetor të vitit 2022, Khloé u kishte shpjeguar ndjekësve të saj se përse e mbante fashën në fytyrë kur ata filluan ta pyesnin.

Ajo pranoi se duhet t’i nënshtrohej “operacionit të menjëhershëm” pasi u konstatua një gungë e mbetur në faqen e saj, e cila më vonë u zbulua se ishte kanceroze.

Në atë kohë, Khloe ishte e lumtur të thoshte se rezultatet ishin “të pastra” dhe se ajo ishte e fokusuar në procesin e shërimit.

Khloe ka reaguar ndaj shpërthimit të saj të fundit të melanomës dhe ka shprehur shqetësimet për atë që do të vijë.

“Mami sapo më tha se është melanoma”, i thotë Khloe-s një Kylie Jenner e shqetësuar.

“Ajo gjë në fytyrën e saj është shumë shqetësuese”, thotë Kris Jenner, përpara se të shfaqte pamjet e Khloe-së duke mbajtur një fashë të madhe mbi fytyrën e saj.

“Melanoma është vdekjeprurëse. Ishte shumë më serioze nga sa prisja të ishte ”, thotë Chloe.

You may also like ...