Header

Këta persona po e përhapin me qëllim koronavirusin

Kur virusi vdekjeprurës nisi të përhapej në botë, Kina u cilësua një nga ”fajtoret” më të mëdha, pasi në tregun e tyre kishte edhe kafshë të egra të cilat thuhet se kishin përhapur virusin i cili u bë epidemi globale për një kohë shumë të shkurtër.

I tëri shqetësimi global u ndje në të gjitha vendet, kur virusi po përhapej në mbarë botën duke shkaktuar viktima edhe jashtë Kinës. Shtetet afër Kinës ngrenë shqetësime të mëdha, duke marrë masa parandaluese, duke mbyllur kufijtë, ndalur transportin, mbyllur shkollat e ndalimin e të gjitha aktiviteteve që përfshinin kontaktin me njerëz.

Epidemia u cilësua si diçka që mund të përhapej nga kontakti, pra nga një person në tjetrin, duke e bërë situatën më alarmante e më të ndjeshme. Por, disa kinezë kanë zgjedhur ta vandalizojnë tërë këtë çështje, derisa e tërë bota është duke tentuar ta shmang.

Videoja e cila po qarkullon në rrjetet sociale tregon disa persona në ashensor të cilët pështyjnë vetëm që virusi të përhapet, dhe të ketë më shumë të infektuar. Kjo është parë si diçka jo normale, dhe tejet e bezdisshme nga të gjithë komentuesit.

Deri tani janë shënuar rreth 2,626 vdekje nga ky virus, kurse rreth 79.707 persona konfirmohen si të prekur.
https://www.facebook.com/worldtoday72/videos/2509177402671391/

You may also like ...