Këshilla e Jennifer Lopez për vajzat: Meshkujt nën 33 vjeç janë kot

Nëse jeni grua dhe keni menduar ndonjëherë se përse marrëdhënia juaj nuk funksionon, atëherë Jennifer Lopez ka përgjigjjen.
Këngëtarja, e cila deri tani është martuar tri herë, tha se burrat nën moshën 33-vjeç janë të padobishëm.
49-vjeçarja bëri deklaratë në në programin e YouTube, Tinder’s Swipe Sessions.
Ndërsa po zgjidhte në Tindeer personin e duhur për të dalë, para i doli një djalë 29-vjeç, por këngëtarja e refuzoi duke thënë: “Djemtë, derisa të mbushin 33, janë vërtet kot.”