Header

Këngëtari i njohur habit me deklaratën: Më mirë ha mandarina, sesa bëj seks me gruan!

Këngëtari i njohur Robbie Williams ka treguar se ai pothuajse kurrë nuk bën seks me gruan e tij.

Çifti pranoi në një intervistë të përbashkët me bashkëshorten e tij prej 13 vitesh, Ida Field, se nuk kanë më jetë dashurie.

Ai ia ka atribuar mungesën e dëshirës seksuale faktit se ndaloi marrjen e pilulave të testosteronit pasi iu desh t’i i hiqte ato sepse ato e përkeqësuan depresionin e tij.

“Seksi gjatë asaj kohe ishte i mahnitshëm, por për shkak të problemeve të varësisë, më duhej të ndaloja marrjen e tyre”, tha Williams për  “The Sun”.

“Me mungon kjo. Ishte një periudhë e bukur. Megjithatë, ndonjëherë tani Aida do të kthehet nga unë në divan dhe do të thotë, “duhet të bëjmë seks”, dhe unë më mirë preferoj të ha mandarina dhe thjesht ngre supet”.

You may also like ...