Kenan Imirzalioglu dhe Sinem Kobal më të lumtur se kurrë

Aktori i njohur Kenan Imirzalioglu dhe bashkëshortja e tij Sinem Kobal, kanë dhuruar disa imazhe të bukura në krahët e njeri-tjetrit gjatë daljes së tyre në mbrëmjen e të premtes në Stamboll në një klub nate. Çifti preferoi mo tu përgjigjej pyetjeve të gazetareve, lidhur me thashethemet e fundit ku thuhet se ata janë në pritje të fëmijës së tyre të parë .sinem-ve-kenan-sarmas-dolas-gecelerde-8904593_9487_m1477813709 sinem-ve-kenan-sarmas-dolas-gecelerde-8904593_4699_m1477813706 sinem-ve-kenan-sarmas-dolas-gecelerde-8904593_4062_m1477813708 sinem-ve-kenan-sarmas-dolas-gecelerde-8904593_8339_m1477813711 sinem-ve-kenan-sarmas-dolas-gecelerde-8904593_3559_m1477813712