Kelly Brook guxon shumë, nxjerr dekoltenë

Ajo njihet për format e saj trupore dhe asnjëherë nuk heziton t’i ekspozojë ato.
Së fundmi, Kelly Brook duket se ka guxuar shumë teksa është shfaqur me një veshje të zezë shumë të hapur, e cila mund t’i nxirrte zbuluar “asetet”.
Megjithatë, 38-vjeçarja duket me të vërtetë e mrekullueshme.