Kanye West anulon koncertet, i ati në gjendje të rëndë

Kanye West ka anuluar të gjithë planet e tij, pasi babai është diagnostikuar me kancer. “TMZ” shkruan se Ray West është duke marrë mjekim për kancerin në prostatë dhe ndodhet në një spital në Los Angelos.
Deri më tani thuhet se ai po reagon mirë kundrejt kurave që po merr, por gjithsesi çdo gjë mund të pritet. Nisur nga kjo, Kanye ka vendosur t’i përkushtohet babait të sëmurë.
Kohë më parë u përfol se Ray vuante nga kanceri në stomak, por tashmë këto aludime janë hedhur poshtë duke zbuluar sëmundjen që ai ka.