Kamerierja e filmave porno që sot është Princeshë

Sofia Hellqvist ka qenë një ndër pornostaret më të njohura. Bukuroshes së lindur në vitin 1984, jeta i ka rezervuar disa kthesa të papritura dhe sot ajo është Princeshë, pasi është martuar me princin Carl Philip.
Ajo punonte si kameriere në Stokholm dhe aty u njoh me një fotograf. Duke pëlqyer hiret e saj, ai e ftoi për një set “të nxehtë”.
Sigurisht që Sofia e pranoi mundësinë e artë dhe më pas iu dha shansi të luante në seritë e “Pretty Woman”.
Krejt rastësisht njihet më pas me princin Philip që në atë kohe kishte vitin e dhjetë të lidhjes me Emma Pernald.
Pas aferës me Princin fshehurazi, ata zyrtarizuan lidhjen dhe në vitin 2015 u martuan.
Kjo martesë tronditi aristokracinë pasi për herë të parë një Princ po martohej me një pornostare. Çifti është në pritje të fëmijës së dytë.