Header

Kamera e fshehtë që iu bë Verrattit

Marco Verratti është një ndër mesfushorët më të mirë në botë, por edhe ai, si të gjithë, shpesh “bie në çarkun” e kamerës së fshehtë, sidomos nëse janë miqtë e tij që e organizojnë të gjithë këtë lojë, përfshirë edhe të dashurën e tij Jessica! Kështu, teksa lojtari i PSG i kërkon të kryejnë marrëdhënie seksuale, ajo i përgjigjet me një “do një tost, ke uri?!” duke e refuzuar.
Lojtari provon në të gjitha format për t’ia ngritur mendjen, por në fund dorëzohet dhe shtrihet në krevat i vetëm dhe i mendueshëm…

You may also like ...