Justin Theroux në lidhje me Selena Gomez apo Emma Stone?

BGUK_1248289 - *PREMIUM-EXCLUSIVE* ** RIGHTS: ONLY UNITED KINGDOM ** Saint-Paul-De-Vence, FRANCE - MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE-STRICTLY NOT AVAILABLE FOR ONLINE USE UNTIL 23:00PM UK TIME ON 30/5/2018- Emma Stone and Justin Theroux spend some time together at a private cabana at their hotel in Saint-Paul-De-Vence, France. The pair who first enjoyed lunch with friends, headed back to the cabana and could be seen laughing and taking pictures of each other. Could this be a start of a romance between the two single celebrities? Pictured: Emma Stone BACKGRID UK 29 MAY 2018 UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Aktori i famshëm Justin Theroux, pas ndarjes nga Jennifer Aniston, u përfol se ka nisur një lidhje me Selena Gomez. Por së fundmi ai është fotografuar duke kaluar pushime me Emma Stone në jug të Francës.

46-vjeçari dhe aktorja kanë vendosur të kalojë disa kohë larg të gjithëve në Saint-Paul de Vence.

Emma dhe Justin u relaksuan në një kabinë private.

Ata gjithashtu kaluan një drekë me miqtë e tyre përpara se të ktheheshin në pishikë.

Të dy ishin të pranishëm në Louis Vuitton 2019 Cruise Collection Shoë të hënën.

Por a është Justin në një lidhje me Emma Stone apo Selena Gomëz? Apo është me të dyja njëkohësisht?

Kjo mbetet për tu parë.