Justin dhe Hailey Bieber vendosin datën e ceremonisë dhe zbulojnë ftesat

Më në fund kemi një datë për ceremoninë e martesës së Justin dhe Hailey Bieber.

Dyshja e famshme kanë bërë disa herë plane për tu martuar dhe duket se në tentativën e 4-t do të ketë vërtetë një dasmë.

“TMZ” ka siguruar pamjen e parë të ftesave të dasmës e cila do të mbahet më 30 shtator në bregdetin e Karolinës së jugut.