Justin Bieber paguan 10 mijë dollarë për një natë në vilën Hawaiiane

Justin Bieber ka shijuar pushimet këtë javë në Hawaii i rrethuar nga shumë mikesha të tij.

Nuk është çudi që këngëtari ka marrë me qera një vilë që kushton 10 mijë dollarë për një natë.

Lajmi është bërë i ditur nga TMZ, që gjithashtu informon se shtëpia ku do të qëndrojë 22 vjeçari, përveç dhomave të shumta, ka dhe një pistë për uljen e helikopterëve e fusha bashketballi.

36D79D7900000578-3722119-Care_for_a_round_The_space_comes_with_a_9_hole_golf_pitch_and_pu-a-89_147025071116736D79D9600000578-3722119-Put_on_a_show_There_is_also_a_roof_top_night_lit_tennis_or_baske-a-87_147025071090836D79D8100000578-3722119-Leisure_A_game_room_with_a_pool_table_and_dart_board_is_accessib-a-84_147025071087636D79D4500000578-3722119-For_whipping_up_a_feast_The_spacious_kitchen_also_has_waterfront-a-88_147025071110036D79D9D00000578-3722119-Enough_for_all_his_friends_The_spacious_residence_includes_five_-a-83_147025071087236D79D3500000578-3722119-Plenty_of_light_Even_the_bedrooms_boast_panoramic_views_of_the_o-a-86_147025071089936D79D8A00000578-3722119-Going_up_The_elevator_is_seen_next_to_a_bar_in_one_of_the_home_s-a-85_147025071087936D79D5100000578-3722119-Bargain_The_home_was_sold_for_6_8_million_in_January_but_the_ask-a-82_147025071082736D79D6500000578-3722119-Great_for_exploring_The_10_942_sq_ft_mansion_includes_a_rooftop_-a-78_147025071059436D7D2E800000578-3722119-Living_it_up_The_22_year_old_singer_pictured_in_LA_last_week_is_-a-79_147025071061436D79D6100000578-3722119-Quite_a_crash_pad_The_residence_is_perched_above_two_waterfalls_-a-80_147025071062936D79D3D00000578-3722119-Oceanside_living_Justin_Bieber_is_renting_a_stunning_10_000_a_ni-a-81_1470250710659