“Jumanji 3”, jo vetëm punë, videoja argëtuese me Jack Black

Vijojnë xhirimet për kapitullin vijues të “Jumanji: Welcome to the Jungle” dhe aktorët nuk punojnë gjithë ditën, por kanë dhe momentet e tyre argëtuese.

Karen Gillan, që interpreton Ruby Roundhouse, e njohur si Nebula e “Marvel”, publikoi një video të Jack Black që “këndon” në gjumë.

Në video, dëgjohet Black duke kënduar ndërsa duket sikur fle. Gillan argëtoi fansat duke e shndërruar aktorin në një “jukebox” me kërkesa.