Header

Julia Fox flet për raportin intim me Kanye West

Julia Fox ka zbuluar se nuk kishte asnjë  marrëdhënie seksuale me Kanye West kur ata u takuan shkurtimisht në fillim të vitit të kaluar.

Kanye dhe Julia fillimisht dolën së bashku disa muaj pas ndarjes së tij nga ish-gruaja Kim Kardashian dhe u bënë kryetituj falë veshjeve të tyre të guximshme.

Julia, e cila do të publikojë së shpejti librin e saj me kujtime të reja, flet për marrëdhëniet e saj seksuale në libër, por nuk përmend Kanye.

Në një intervistë me The New York Times, Julia u pyet se si ajo nuk e përshkruan seksin me Kanye.

Julia u përgjigj: ‘Sepse nuk kishte asnjë. Nuk bëhej fjalë për këtë.’

Gjatë romancës së tyre, Julia iu dhurua një çantë Hermès Birkin nga stilisti Yeezy dhe ajo i tha intervistuesit se e kishte mbajtur atë pas ndarjes së tyre.

You may also like ...