Header

Jonida dhe Besniku kanë gati projektin e përbashkët

Edhe pse është në pritje të ëmb?l, kjo nuk e ndal Jonida Vokshin të jetë pranë fansave me projekte të reja. Jonida ka lajmëruar pak ditë më parë se shumë shpejt do të sjellë një projekt të ri bashkë me bashkëshortin, Besnikun. Dyshja ka zbuluar pak nga ky projekt i ri në rrjetet e tyre sociale. Nga çfarë lihet të kuptohet nga insertet, ‘Këndi i Jonidës’ do të bazohet në situata mes çiftit ku si gjithmonë, gruaja ka përherë të drejtë. Kujtojmë se ky projekt e ka premierën të premten dhe me siguri të shumtë janë ata që mezi po e presin.

https://www.instagram.com/p/B_Nmf7zDp7L/

You may also like ...