Header

Johnny Depp kritikohet për higjienën orale gjatë premierës së filmit ‘Jeanne du Barry’ në Londër

Johnny Depp befasoi të gjithë në premierën e filmit të tij të ri “Jeanne du Barry” duke treguar dhëmbët e tij të verdhë, për të cilët vetëm kapiteni Jack Sparrow do të ishte krenar.

Ylli amerikan 60-vjeçar dukej në humor të mirë ndërsa përshëndeste fansat në Kinemanë “Curzon Mayfair” në Mbretërinë e Bashkuar gjatë premierës së komedisë së tij në gjuhën frënge “Jeanne Du Barry” – pothuajse një vit pasi kishte konkurruar në Festivalin e Filmit në Kanë.

Megjithatë, kur ai buzëqeshte, dhëmbët e tij të ngjyrosur nga nikotina ishin dukshëm të ekspozuar – me fansa të shumtë që e përqeshën vitin e kaluar për higjienën e dobët dentare gjatë promovimit të filmit në Kanë, shkruan DailyMail.

Johnny kishte bërë shaka për gjendjen e mjerueshme të dhëmbëve të tij në një intervistë për revistën “Premiere” në vitin 1995, e cila u rikthye në vëmendje vitin e kaluar, duke pranuar se kishte “shumë kavitet”.

Në artikullin e “Premiere”, Johnny deklaroi: “Kam shumë kavitet. Bëra një trajtim kanali rrënjor tetë vjet më parë që nuk është përfunduar. Është si një kërpudhë e kalbur”.

Johnny, i cili në kohën e intervistës ishte 31 vjeç, iu referua dhëmbëve të tij të pabarabartë të poshtëm dhe tha: “Jam krenar për ta”.

Fansat thanë se ai dukej si Kapiteni Jack Sparrow kur tregoi buzëqeshjen e tij “të kalbur” gjatë nisjes së rikthimit të tij në Hollywood në Kanë në vitin 2023.

Aktori mori një ovacion të gjatë në premierën e filmit të tij “Jeanne du Barry” pasi gjykata vendosi se ish-bashkëshortja e tij Amber Heard duhet t’i paguante atij 6.4 milionë sterlina dëmshpërblim.

Fantastic fangs and where to whiten them! Johnny Depp bares his yellowing  teeth at Jeanne du Barry premiere - after fans trolled Hollywood legend for  poor dental hygiene

Johnny Depp boasts he's 'proud' of his 'rotting teeth' with 'loads of  cavities' - Irish Mirror Online

You may also like ...