Johnny Depp: Ja pse e dashuroj Amber

Aktori Johnny Depp ka deklaruar se ende nuk e di çfarë i pëlqen më shumë tek bashkëshortja, pasi sipas tij ajo është perfekte. Gjëja e parë që më ka pëlqyer tek ajo është se dëgjon Blues. Unë luaj një këngë të vjetër të kësaj rryme dhe ajo e njeh, ka thënë 52 – vjeçari. Amber është e shkolluar. Lexuese e mirë dhe brilante, është shprehur Depp. Jam vërtet një burrë me fat, ka përfunduar ai duke qeshur.