Header

Joe Jonas dhe Sophie Turner konfirmojnë zyrtarisht ndarjen

Joe Jonas dhe Sophie Turner kanë njoftuar zyrtarisht divorcin e tyre pas katër vitesh martesë.

Çifti lëshoi një deklaratë të përbashkët ku shkruhej: “Pas katër viteve të mrekullueshme, ne kemi vendosur reciprokisht t’i japim fund martesës sonë miqësisht”. Ata trajtuan gjithashtu spekulimet e vazhdueshme rreth ndarjes së tyre, duke shtuar: “Vërtet ky është një vendim i përbashkët dhe ne sinqerisht shpresojmë që të gjithë mund të respektojnë dëshirat tona për privatësi për ne dhe fëmijët tanë.”

Joe Jonas dukeshin si një ndër çiftet më të lumtur të showbiz-it botëror dhe ndarja e tyre shokoi jo pak fansat e tyre.

Ata u martuan në vitin 2019 pas një romance katër vjeçare dhe janë prindër të dy vajzave.

 

Official (joint) divorce statement from Joe Jonas and Sophie Turner (posted  on both their IGs just now) : r/Fauxmoi

You may also like ...