Jo vetëm Era, një tjetër shqiptare do të përformojë në Rusi

Jo vetëm Era Istrefi do të këndojë në finalen e Kupës së Botës në Rusi.
Edhe një këngëtare e re shqiptare do të marrë pjesë në festimet e këtij botërori.Në Rusi do të performojë edhe Arilena Ara.
Në datën 13 korrik Arilena do të performojë në Bjellorusi, më pas në datën 14 korrik në Rusi ku do të performojnë në “Fan Zonë” të Kupës së Botës.
Dhe në datën 15 korrik së bashku me këngëtaren tjetër shqiptare, Era Istrefi.
Duhet theksuar se kënga e botërorit kënduar nga Era Istrefi ka rezultuar në një sukses të vërtetë, ajo është klikuar nga thuajse 100 milionë njerëz në gjithë botën.