Header

‘Jetë dite’ në lagjet e Tiranës

DJ-t më në zë të Shqipërisë kanë vendosur vullnetarisht, t’jua lehtësojnë sado pak stresin e karantinës banoreve të kryeqytetit. Ata i janë përgjigjur thirrjes së Bashkisë së Tiranës ‘Music for hope, Tirana këndon’, për të performuar në lagje të ndryshme, me DJ të ndryshëm dhe kjo nismë starton sot.
DJ Andi Copani, është bërë gati për të ngritur siparin e kësaj nisme, duke performuar në lagjen ‘Myslym Shyri’.
Kjo, do të pasohet nga DJ të tjerë në lagje të tjera të qytetit.
Jetën e natës, tashmë mund ta bëni lehtësisht në ballkonin tuaj, madje edhe me pizhama.

You may also like ...