Jessica Simpson vendos të mos zvogëlojë gjoksin, ja pse

Është pritur gjithmonë që Jessica Simpson të kryejë një ndërhyrje kirurgjikale për të zvogëluar gjoksin e saj.

Në një intervistë për revistën Women’s Health, 36 vjeçarja, e cila ka vendosur të mos i nënshtrohet asnjë operacioni, është shprehur: “Gjoksi im ka jetën e tij”.

“Ato dinë si të kriojnë prezencë” – ka vazhduar ajo.

Aktorja bukuroshe tha se në fakt ndërroi mendje për ndërhyrjen pasi lindi dy fëmijët e saj.

“Mendoja se do të zvogëloja gjoksin por pasi u bëra me fëmijë, pashë veten dhe thashë: E di çfarë? Gjoksi im po rritet shumë por më pëlqen kështu siç është.Ato janë një aset dhe Eric (bashkëshorti i saj) i pëlqen kështu”.

HyperFocal: 0

HyperFocal: 0

jessica-simpson-435