Janet Jackson anulon turneun për shkak të operacionit

Një operacion është bërë shkak për zhvendosjen e datave të turneut të Janet Jackson. Për të gjithë fansat e saj të cilët kanë blerë biletat, ajo ka shfrytëzuar rrjetet sociale për të përcjellë mesazhin. Janet do t’i nënshtrohet një operacioni dhe për këtë arsye ka anuluar turneun e saj botëror “Unbreakable”. Cdo datë thjesht do të zhvendoset”.ka shpjeguar artistja per fansat.