James Bond "paragjykues, dhe i vetmuar"

Roli i James Bond e ka bërë atë të pasur por kjo nuk e ka ndalur aspak Daniel Craig të cilësojë personazhin e famshëm si një tip paragjykues, seksist dhe shumë të vetmuar.Craig, 47-vjeç, i cili ka luajtur rolin e spiunit të famshëm, ka thënë për revistën “Esquire” se ai do i japë peshë dhe kuptim rolit të tij në serinë e katërt të filmit.