Header

Jada Pinkett Smith zbulon të ardhmen e martesës së saj dhe Will Smith

Jada Pinkett Smith ka zbuluar detaje rreth raportit të saj me Will Smith.

Në episodin e së martës të The Drew Barrymore Show, Jada i zbuloi prezantueses Drew Barrymore se ata do të vazhdojnë martesën e tyre pavarësisht se kanë ndarë me botën që u ndanë rreth shtatë vjet më parë.

“Më duket sikur ju jeni ndarë përfundimisht në këtë libër”, i thotë Barrymore Jada. “Në fillim dukej sikur do qëndronit së bashku përgjithmonë.” “Ne do të qëndrojmë së bashku përgjithmonë,” përgjigjet ajo.

Deklarata vjen vetëm disa ditë pasi ata pozuan  në Ditën e Falënderimeve. Will shkoi në mediat sociale për të ndarë një foto duke puthur Jadan në ballë teksa ajo kishte vendosur krahun rreth belit të tij.

Ishte në tetor kur Jada tronditi botën, duke zbuluar në një speciale në NBC News se ajo dhe Will kishin  shtatë vite që ishin ndarë. “Po, nuk ishte një divorc në letër, por ishte një divorc”, tha aktorja në atë kohë. Ajo zbuloi gjithashtu se kishin bërë “jetë krejtësisht të ndara” që nga viti 2016.

Pas zbulimit, në një ngjarje të prezantimit të librit në qytetin e saj të lindjes në Baltimore, Maryland, Smith bëri një paraqitje surprizë në Bibliotekën Enoch Pratt  rreth kujtimeve të saj. Pas diskutimit, Will doli në skenë dhe e lavdëroi Jadën. “Ne kemi pasur një marrëdhënie shumë, shumë të gjatë dhe të trazuar. Ne e quajmë ‘brutiale’” – një kombinim i brutalit dhe i bukur.

You may also like ...