Ja VIP-at që dështuan me veshjen në Met Gala

Mbrëmja e kaluar ka qenë mjaft e veçantë në gjatë ceremonisë së “Met Gala”, ku mjaft personazhe të famshëm spikatën për pamjen e tyre. Por ndërsa kishte jo pak pamje të kuruara, kishte dhe nga ato të cilësuara si më të këqijat. Këtë vit, tema e veshjes ishte “Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology”, thënë ndryshe veshja në kohën e teknologjisë. Por me këtë rast kanë qenë të shumtë ata që kanë guxuar, madje e kanë tepruar disi, mes tyre Madonna, Nicki Minaj, Allison Sarofim, Selena Gomez, Zoe Kravitz, Solange Knowles, Alicia Vikander, LaLa Anthony etj. Met Gala, e njohur ndryshe dhe si “Costume Institute Gala”, është një takim i përvitshëm bamirësie i cili mbahet në Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute të New York City. Gjatë tij ekspozohen veshje të ndryshme nga personazhe të famshëm.LaLa-Anthony lady lady1 Nicki-Minaj selena14 sarah kanye1 Allison-Sarofim lady2 Alicia-Vikander Zoe-Kravitz veshje7 Alicia-Vikander1 LaLa-Anthony1 selena4 Solange-Knowles madona