Ja sekreti i linjave trupore të Jennifer Lopez

Ndonëse mban 44 vite mbi shpinë, Jennifer Lopez njihet për format e saj trupore. Cili është sekreti i linjave të saj? E ndërsa shumë ferma sakrifikojnë për hir të linjave duke hequr dorë nga çokollatat, aktorja dhe këngëtarja portorikane rrëfen të kundërtën. Në një intervistë në prapaskenat e “American Idol”, ku 44-vjeçarja është pjesë e jurisë, ajo rrëfeu se çokollatat ishin një ushqim i përditshëm dhe i pandashëm në jetën e saj, por sigurisht pa e tepruar me to.