Ja kur do të publikohet “Të kam jetë” e Leonora Jakupit!

Leonora Jakupi do të sjellë klipin e saj më të ri të titulluar “Të kam jetë”. Ajo ka bërë publike edhe datën e publikimit për të gjithë dhe nesër do të jetë dita e madhe. Leonora ka zbuluar më në fund edhe një foto se si do të duket këtë herë. E veshur në ngjyrën blu mbretërore Leonora do të këndojë nën shkëlqimin e përhershëm.

Të shtunën “Të kam jetë”: