Ja kur do të publikohet kënga e re e Encës

Enca është në përfundim të punës për projektin më të ri, në të cilin do të vijë vetëm.

Ajo ka shprehur prej kohësh se është duke përgatitur një projekt special.

Ndryshe nga deri më tani, këtë herë Enca do të sjellë një baladë. Ajo ka publikuar një video të shkurtër teksa punohet për këtë projekt. Njëkohësisht ka bërë publik edhe muajin kur do ta sjellë këngën për të gjithë fansat.

Do të jetë muaji Tetor, muaji i këtij hiti dhe nga Tetori na ndan vetëm një ditë.