Ja çfarë thotë Iggy Azalea për Bebe Rexhen

Bebe Rexha ka shkruar hitin më të fundit ‘Team’ të Iggy-t dhe disa këngë tjera të albumit të ri.
Këngëtarja e njohur Iggy Azalea duket se i pëlqen këngëtaret shqiptare, pas bashkëpunimit me Rita Orën tani flet për Bebe Rexhen.
Në një intervistë për “Zach Sang Show”, Iggy ka thënë fjalë shumë të mira për Bebe Rexhen, fjalë të tilla si “unë me të vërtet e pëlqej Bebe-në dhe ajo është një person me të cilin do të doja të shoqërohesha dhe të bashkëpunoja në të ardhmen pasi që është një person shumë produktiv”.

https://www.youtube.com/watch?v=vmLrzT0NANY