Ja çfarë do të thotë tatuazhi i Rira Orës

Rita Ora ka disa tatuazhe, ku secili prej tyre ka një domethënie. Nga shumë tatuazhe në trupin e këngëtares Rita Ora, një thënie po fotografohet më shpesh në trupin e Ritës.

E meqë thënia fillon nga poshtë gjoksit e vazhdon në shpinën e saj, asnjëherë nuk është shfaqur komplet, për t’u lexuar qartë.

Por, kjo është një thënie me shumë rëndësi për Ritën. Në të shkruhet: “Duaji të gjithë, besoi disave, mos i bëj keq askujt”.

Kjo është thënia e aktit të parë të skenës së parë të dramës së Shekspirit, “All’s well that ends well”(Gjithçka që përfundon mirë, është mirë), dhe Rita e ka bërë tatuazh pasi motra e saj e ka thënë këtë gjatë gjithë kohës.

rita orarita ora1

Generated by  IJG JPEG Library