Header

Iu rikthye punës pas pensionit, Prof. Kraja infektohet me Covid-19

Mjeku Dhimitër Kraja ose i njohur ndryshe si Prof. Luli është infektuar me koronavirus tek Spitali Infektiv.

Ai tashmë është një rast i ri në Shqipëri me koronavirus teksa ishte kthyer nga pensioni për të ndihmuar dhe luftuar në front ndaj koronavirusit.

Pas 48 vitesh mjeku dhe profesori Kraja iu përgjigj ndër të parët thirrjes së Ministrisë së Shëndetësisë por sot nuk do të mund të jetë më i gatshëm të kontribuojë.

Ai është babai i një prej DJ më të njohur shqiptar Vik Kraja.

You may also like ...