Ishulli që ndalon hyrjen e meshkujve

Nëse je grua dhe ke nevojë për të qëndruar larg burrave për një kohë duhet të shkoni në SuperShe Island.
Ky është ishull në brigjet e Finlandës ku nuk lejohen burrat.
E themeluar nga një femër, resorti premton një oazë relaksuese vetëm për femrat. Kristina Roth ka zbatuar një politikë strikte ndaj burrave, pasi nuk lejohet kategorikisht që të hyjnë.
Ideja për një destinacion pushimi ekskluzivisht për femra erdhi pasi Roth po merrte po bënte pushme në Calabasas të Kalifornisë. Ajo vuri re se si femrat rrinin duke u zbukuruar kur shikonin një djalë të bukur. Ndërsa në ishullin SuperShe, kjo pjesë nuk do të ndërhyjë tek relaksimi i tyre sepse do të përqëndrohen vetëm tek vetja dhe çlodhja.”Gratë kanë nevojë për kohë për të shpenzuar me gratë e tjera ku ata mund të ushqejnë ëndrrat dhe dëshirat e njëra-tjetrës,”-tha ajo.
Resorti do të hapet në muajin qershor.