Header

Ish-partnerja e famshme e Brad Pitt flet për lidhjen e tyre: Ishte dashuri me shikim të parë

Gwyneth Paltrow është e martuar aktualisht me Brad Falczak, por më parë ka qenë e lidhur me Brad Pitt dhe Ben Affleck. Gjatë një paraqitje në podcastin ‘Call Her Daddy’, aktorja u pyet për romancat e saj dhe ajo nuk hezitoi të përgjigjet.

Kur u takua për herë të parë me Brad Pitt, Gwyneth Paltrow shpjegoi se ishte “dashuri me shikim të parë”, por ata u ndanë në vitin 1997 me të, atëherë “të shkatërruar”.

“Kisha shumë punë për të bërë për tu përmirësuar. Me të vërtetë fillova ta zbuloj veten pas të 40-ave. Unë as që e kuptoja se si ta dëgjoja zemrën time dhe të veproja sipas tij deri atëherë”, tha Paltrow.

Gwyneth Paltrow ishte në lidhje me Brad Pitt nga viti 1994 deri në 1997, me çiftin që u fejuan në dhjetor 1996 dhe Affleck nga 1997 deri në 1999. “Brad ishte si kimia, si ‘dashuria e jetës suaj’”, dhe Beni nga ana tjetër ishte i shkëlqyer ”, tha aktorja.

You may also like ...