Indi, 100 çifte martohen në të njëjtën kohë

Në Indi po përhapet gjithnjë e më shumë një fenomen i cili ka të bëjë me martesën, e konkretisht martesat kolektive.
Në qytetin indian të Vadodarës, rreth njëqind çifte janë martuar në një ceremoni të përbashkët.
Çiftet u martuan në prani të mijëra mysafirëve, duke shkëmbyer premtime dhe harqe sipas traditës.
Kjo lloj ceremonie u lejon bashkëshortëve të premtuar që u përkasin klasave më pak të mira sociale për të kurorëzuar ëndrrën e tyre të dashurisë.
Kjo është arsyeja pse ajo po bëhet një praktikë e zakonshme në Indi, ku zakonisht është familja e nuses që paguan shpenzimet e martesës.
https://www.youtube.com/watch?v=BTGRuqdoEnk