“Hello!”, shihni se si i porsalinduri i “përgjigjet” të atit

Jason është vetëm 3 muajsh dhe është filmuar nga e ëma në një video që tashmë është bërë virale në internet.
“Hello!” i thotë i ati, teksa vogëlushi vazhdon të belbëzojë duke dashur t’i përgjigjet asaj që i thotë babai. Por ky i fundit mbetet gojëhapur kur i vogli “i përgjigjet” përshëndetjes së tij.