Harry Potter me një film të ri?!

“Harry Potter and The Cursed Child” është zyrtarisht libri i tetë i historisë Harry Potter. Ky libër është adaptuar për në skenën e teatrit, ku ka pasur një sukses të jashtëzakonshëm. Historia zhvillohet 19 vjet pas novelës finale të “Harry Potter and Deathly Hallows Part 2”.Ka disa spekulime se mund të bëhet një film, duke parë suksesin e tij. Edhe pse me përpara J.K. Rowling ka hedhur poshtë mundesine që “Harry Potter and the Cursed Child” të bëhej një film. Sipas raportimeve, “Warner Bros” ka kontaktuar me Daniel Radcliffe, Emma Watson dhe Rupert Grin për të realizuar këtë projekt.