Header

Harry dhe Meghan refuzojnë ftesën e ‘Oscars’

Duka dhe Dukesha e Sussex, Meghan dhe Harru, kanë refuzuar ftesën për të marrë pjesë në natën e ndarjes së çmimeve Oscars.

Sipas një burimi për Revistën Hello ata janë ndjerë të vlerësuar nga ftesa që kanë marrë, por e kanë refuzuar.

Ogranizatorët kishin shpresuar që çifti të merrte pjesë në mesin e yjeve të Los Angeles, dhe jo si mbretërorë.

Kujtojmë se Meghan dhe Harry kanë hequr dorë nga deyrat dhe vazhdojnë jetën e tyre normale në Kanada.

You may also like ...