Grabitje me armë në Aeroporin “Nënë Tereza”

Tre persona të armatosur dhe të maskuar kanë grabitur me armë në aeroportin Nënë Tereza.

Nuk ka shumë detaje rreth ngjarjes, por dyshohet se autorët kanë marrë një sasi të madhe parash në një biznes.

Kujtojmë se ditën e djeshme, Policia e Rinasit ishte rritur sigurinë në aeroport për shkak të sulmeve terroriste që ndodhën në aeroportin e Stambollit.