Gjyshja sjell në jetë fëmijën e vajzës

Gjyshja 55-vjeçare ka sjellë në jetë mbesën e saj duke përdorur fertilizimin in-vitro, pasi vajza e saj ishte e diagnostikuar me sindromën Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser, e nuk mund të lindte fëmijë.
Vajza e saj, 31-vjeçarja Tracey Smith zgjodhi nënën e saj si nënë surrogate për tu bërë për herë të parë me një fëmijë.
55-vjeçares Emma Miles iu desh të humbiste 38 Kg për të pasur në këtë mënyrë një peshë të duhur dhe i nevojiteshin gjithashtu hormone për të siguruar një shtatëzani të shëndetshme.
Tracey Smith dhe partneri i saj u martuan në muajin shkurt, dy javë pasi vajza e tyre erdhi në jetë dhe këtë vit do të festojë për herë të parë festën e nënës.