Gjithë familja Beckham frekuentojnë të njëjtën palestër

Familja Beckahm mund të jenë me pushime, por kjo nuk do të thotë që ata nuk do të stërviten. Madje në palestër sportive së bashku me prindërit dhe vëllezërit më të mëdhenj ka shkuar edhe më e vogla e familjes Beckham, Harper. Ata janë fotografuar në Hollywood dhe ajo që ra më së shumti në sy ishte katër vjeçarja që dukej shumë e lumtur që në fitnes po shkonte me tre vëllezërit dhe prindërit e saj.bekham harper harper1