Gisele Bundchen, libër me çmim marramendës

As më pak e as më shumë, por 700 dollarë do të kushtojë libri i supermodeles brazilaine, Gisele Bundchen. Engjelli i “Victoria Secret” do të publikojë një libër i cili do të përmbajë 300 foto saj, duke përfshirë në të dy dekada të ndryshme që kur ajo u bë pjesë e industrisë së modës.Shtëpia botuese gjermane “Taschen” do ta botojë këtë libër në nëntor, ku përkon dhe 20 vjetori i karrierës së modeles në fjalë. Libri do të botohet në sasi të limituara dhe do të mbajnë autografin e Bundchen.