Header

Gigi tregon fillimet e vështira

Rruga për në fushën e modelingut nuk ishte edhe aq e lehtë për Gigi Hadid.

24-vjeçarja u hap për revistën i-D së fundmi, ku ajo zbuloi se pavarësisht se ishte bija e një modeleje të famshme – Yolanda Hadid – ishte e vështirë të futej në industri për shkak të trupit të saj.

Në vitin 2015, Jean Paul Gaultier e hodhi poshtë Hadid në shfaqjen e saj të parë në Paris, pasi ajo ishte “duke dalë nga shkolla e mesme” dhe ende kishte “trupin e saj të volejbollit”.

“Ishte një trup që unë e doja shumë”, tha Hadid. “E dija se sa shumë punoja për t’i pasur ata muskuj, për t’u lakuar në ato vende – më mungon tani. Në atë kohë, njerëzit ishin të vrazhdë me mua dhe më thonin se nuk kisha trup për modele”.

Megjithëse Hadid kishte gjetur punë të tjera, nuk ishte pikërisht ajo që imagjinonte. Për fat të mirë, erdhi Gaultier.

“Kishte ende stilistë në atë kohë që po më vendosnin në shfaqjet e tyre, por duke më vendosur diçka që me të vërtetë më mbulonte trupin”, shpjegoi ajo. “Dhe kështu që ai të më bëjë të ndjehem sikur ai donte që unë të shkëlqeja në atë mënyrë, me të vërtetë do të thoshte shumë për mua si një modele e re”.

Hadid gjithashtu vuri në dukje se Gaultier “e ka bërë këtë për shumë njerëz”.

Hadid gjithashtu zbuloi se nuk është e sigurt se çfarë do sjellë e ardhmja për të, përfshirë nëse ajo do të vazhdojë të punojë si modele

You may also like ...