Getoar Selimi merr nënshtetësinë shqiptare

Getoar Selimi merr më në fund shtetësinë shqiptare, e është aq i lumtur për këtë fakt sa ka vendosur ta ndajë edhe me fansat në Instagram. Foton e pasaportës shqiptare ai e shqëron me përshkimin: Falenderoj Presidentin dhe Republikën e Shqipërisë për këtë pasaportë kaq të bukur me shqiponjën tonë që e kam ëndërruar ta kem edhe në pasaportën e Kosovës… 12584051_1233816133300270_495935612_n