Header

Gafa e Biden bëhet virale, ngatërron himnin kombëtar të SHBA-së me atë të Indisë

US President Joe Biden, right, and Narendra Modi, India's prime minister, at an arrival ceremony during a state visit on the South Lawn of the White House in Washington, DC, US, on Thursday, June 22, 2023. Biden and Modi will announce a series of defense and commercial deals designed to improve military and economic ties between their nations during state visit, senior US officials said. Photographer: Al Drago/Bloomberg via Getty Images

Një tjetër incident i papritur me protagonist Presidentin amerikan, Joe Biden ka ndodhur në SHBA.

Këtë herë “planetari” krijoi shumë pikëpyetje kur gjatë ceremonisë së pritjes së kryeministrit të Indisë, Narendra Modi, në Shtëpinë e Bardhë, ngatërroi himnet kombëtare.

Siç shihet në videon e mëposhtme, teksa fillon himni kombëtar i Indisë, Joe Biden ngre dorën e djathtë dhe e vendos në nivelin e zemrës, lëvizje që amerikanët e bëjnë kur dëgjojnë himnin kombëtar të SHBA-së.

Biden madje e mban dorën në të njëjtin vend për 15 sekonda përpara se më në fund të kuptojë gabimin e tij dhe ta heq atë me një lëvizje të ngadaltë.

You may also like ...