Gabriel Garko relaksohet me mikun në banjo termale

Një fundjavë në banjo termale për aktorin italian Gabriel Garko dhe mikun e tij Gabriele Rossi.
Të dy aktorët janë të pandashëm, kalojnë shpesh pushimet së bashku dhe kanë përfituar disa ditë larg setit të xhirimit për t’u relaksuar në banjot e ngrohta, duke bërë masazhe dhe shëtitje gjatë natës.
Ata janë fotografuar në një pishinë të hapur në parkun termal, të buzëqeshur dhe të lumtur.