Fustani i Meghan Markle, thjeshtësi dhe klas

Nusja e vitit, Meghan Markle zgjodhi Clare Waight Keller për të dizenjuar fustanin e saj të dasmës mbretërore. Stilistja britanike, është drejtore kreative e shtëpisë së modës Givenchy, dhe ajo është vlerësuar me pikët maksimale për propozimin e saj paraprak përpara zgjedhjes së fustanit.